VIRUMIN GLUKO

VIRUMIN GLUKO

mieszanka roślinna do zaparzania

ZAWARTE W PRODUKCIE SKŁADNIKI ROŚLINNE UTRZYMUJĄ NA WŁAŚCIWYM POZIOMIE CUKIER WE KRWI*

*MORWA BIAŁA LIŚĆ – wpływa na utrzymanie równowagi metabolicznej węglowodanów
w organizmie.

*CYNAMON – wspomaga utrzymanie prawidłowego poziomu glukozy we krwi

*Kozieradka nasiona – wspiera utrzymanie prawidłowego poziomu glukozy we krwi, przyczynia się do normalnego metabolizmu glukozy i insuliny.

ŻEŃ-SZEŃ SYBERYJSKI – przyczynia się do prawidłowego krążenia krwi, które jest związane z wydajnością mózgu i reaktywnością. Przyczynia się do optymalnej aktywności umysłowej i poznawczej. Wspomaga system odpornościowy.

SKŁAD – 100% natury

łuska gryczana (30%)

morwa biała liść (30%),

szałwia lekarska (10%)

borówka czernica (10 %)

cynamon kora (6%)

kozieradka nasiona (5%)

żeń-szeń syberyjski (5%)

jeżyna liść (4%)

Sposób przygotowania:

Do filiżanki lub kubka włożyć saszetkę VIRUMIU GLUKO i zalać wrzątkiem.

Parzyć w filiżance lub kubku

Temperatura ok. 100 stopni Celsjusza.

Parzyć od 5 do 10 minut.

Stosowanie:

Trzy razy dziennie po 1 saszetce (trzy porcje naparu po 250 ml), najlepiej 30 minut przed każdym głównym posiłkiem.

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem. Chronić przed dziećmi.

Trzy razy dziennie po 1 saszetce

Dostępne opakowania:

  • 120 SASZETEK × 2,5 g (300 g)

Opakowanie wykonane z surowców naturalnych:

bawełna, dno skórzane. Można wykorzystać do przechowywania kaszy, ryżu, fasoli itp.

Produkt i nazwa zastrzeżone w Urzędzie Patentowym RP.

Informacja o wartości odżywczej Zawartość w 100 ml naparu
Wartość energetyczna (energia) 0 kJ/0 kcal
Tłuszcz <0,5 g
– w tym kwasy nasycone <0,1 g
Węglowodany <0,5 g
– w tym cukry <0,5 g
Błonnik <0,5 g
Białko <0,5 g
Sól <0,01 g

 

Produkt zawiera: morwę białą liść 30 g/100 g, cynamon korę 6 g/100 g, kozieradkę nasiona 5 g/100 g, żeń-szeń syberyjski 5 g/100 g

Comments are closed