VIRUMIN GLUKO
mieszanka roślinna do zaparzania
ZAWARTE W PRODUKCIE SKŁADNIKI ROŚLINNE UTRZYMUJĄ NA WŁAŚCIWYM POZIOMIE CUKIER WE KRWI*
*MORWA BIAŁA LIŚĆ – wpływa na utrzymanie równowagi metabolicznej węglowodanów
w organizmie.
*CYNAMON – wspomaga utrzymanie prawidłowego poziomu glukozy we krwi
*Kozieradka nasiona – wspiera utrzymanie prawidłowego poziomu glukozy we krwi, przyczynia się do normalnego metabolizmu glukozy i insuliny.
ŻEŃ-SZEŃ SYBERYJSKI – przyczynia się do prawidłowego krążenia krwi, które jest związane z wydajnością mózgu i reaktywnością. Przyczynia się do optymalnej aktywności umysłowej i poznawczej. Wspomaga system odpornościowy.
SKŁAD – 100% natury
łuska gryczana (30%)
morwa biała liść (30%),
szałwia lekarska (10%)
borówka czernica (10 %)
cynamon kora (6%)
kozieradka nasiona (5%)
żeń-szeń syberyjski (5%)
jeżyna liść (4%)
Sposób przygotowania:
Do filiżanki lub kubka włożyć saszetkę VIRUMIU GLUKO i zalać wrzątkiem.
Parzyć w filiżance lub kubku
Temperatura ok. 100 stopni Celsjusza.
Parzyć od 5 do 10 minut.
Stosowanie:
Trzy razy dziennie po 1 saszetce (trzy porcje naparu po 250 ml), najlepiej 30 minut przed każdym głównym posiłkiem.
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem. Chronić przed dziećmi.
Trzy razy dziennie po 1 saszetce
Dostępne opakowania:
- 120 SASZETEK × 2,5 g (300 g)
Opakowanie wykonane z surowców naturalnych:
bawełna, dno skórzane. Można wykorzystać do przechowywania kaszy, ryżu, fasoli itp.
Produkt i nazwa zastrzeżone w Urzędzie Patentowym RP.
Informacja o wartości odżywczej | Zawartość w 100 ml naparu |
---|---|
Wartość energetyczna (energia) | 0 kJ/0 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
– w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | <0,5 g |
– w tym cukry | <0,5 g |
Błonnik | <0,5 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | <0,01 g |
Produkt zawiera: morwę białą liść 30 g/100 g, cynamon korę 6 g/100 g, kozieradkę nasiona 5 g/100 g, żeń-szeń syberyjski 5 g/100 g